Együttérzéssel építünk, ezáltal vagyunk hatással a közösségre

Szolgáltatások

Prozity Kft.

Cégünk professzionális építőipari beruházáslebonyolítási szolgáltatásokat nyújt hazai és nemzetközi ügyfeleinknek. Több évtizedes szakmai tudással rendelkező projekt menedzser mérnökeink által a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy a beruházások költségkereteken belül a beruházó által elvárt magas minőségben, határidőre, sikeresen megvalósuljanak.
beruházás előkészítés

01

Beruházás előkészítés

02

Tervezés koordináció

generálkivitelezés

03

Generálkivitelezés

Szolgáltatásaink
Beruházás előkészítés
A Megrendelő igényeit felmérve segítjük a projektek műszaki előkészítését. Segítünk a megfelelő csapat kiválasztásában, akikkel sikeresen, a tervezett határidőre, büdzsén belül, magas minőségben meg tudja építeni elképzeléseit.
Szolgáltatásaink
Tervezés Koordináció
Nyomon követjük a tervezés teljes folyamatát és szakmai tanácsokat adunk Megrendelőinknek. Tervezés során odafigyelünk, hogy olyan műszaki tartalmú terv készüljön el, ami a megrendelő költségkeretébe belefér.
Szolgáltatásaink
Generálkivitelezés
A gondosan előkészített projekteket mérnök csapatunk irányítása és folyamatos műszaki ellenőrzése mellett a legnagyobb odaadással valósítjuk meg.
Prozity Kft. © 2023 | Minden jog fenntartva!
Powered by 
CodeSolution
envelopemap-markersmartphonemenuchevron-downarrow-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram